Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu ve kooperatif üyeleri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında istişarelerde bulundu.
Muayene istasyonunun arkasına 380.500 m2’lik alana yapılacak ve toplam alış bedeli 6 milyon 800 bin lira olan yeni sanayi sitesinin Develi ve sanayi esnafı için büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Mehmet Cabbar “Modernize edilerek Develimize yakışır görünüm kazanacak olan yeni sanayi sitemizin bir an önce yapılıp hayata geçirilmesi için Develi Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.
El ele vererek yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için mücadele edeceklerini belirten kooperatif yönetimi Başkan Cabbar'a ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Şehzade Grup Tedarikçi Firmalarıyla Yemekte...
Forum Kayseri 11 Yaşında!
MELİKGAZİ BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA...
MELMEK, OKUMA YAZMA KURSLARI İLE HAYATLARA DOKUNUYOR
MELİKGAZİ’NİN KAVŞAKLARI ÇİCEKLERLE RENKLENDİ
MELİKGAZİ BELEDİYESİ GAZEL TEMİZLİĞİ...
Hisar Cami’nin Temeli Atıldı, Hayırlı Olsun!
MELİKGAZİ'DEN 22 ADET OFİS VE İŞYERİ İHALESİ