Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, ligde oynayacakları bütün maçlara final maçı gibi gördüklerini ve mutlaka kazanmak için mücadele edeceklerini ifade etti.
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Kayserispor, kentteki son hazırlığını Cuma günü yapacak. Daha sonra Antalya’ya gidecek olan sarı-kırmızılı takım, burada kalacağı otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek.
Antalyaspor maçında galibiyet hedeflediklerini ve mutlaka puan yada puanlarla döneceklerini aktaran Sumudica, ligde kalan 13 maçla ilgili olarak disiplinli bir çalışma ile hazırlanarak galibiyet alacaklarını anlattı. Sumudica, oynayacakları bütün maçların final havasında geçeceğini ve kendilerinin de böyle düşündüğünü dile getirdi. Sumudica, lig bittiğinde teknik heyet, futbolcular, yönetim ve en önemlisi Kayserispor taraftarının sevinç yaşamasını istediğini belirtti.