Kayserisporlu oyuncu Mensah ile ilgili bir haftadır transfer haberleri çıktı. Daha önce Fenerbahçe şimdi ise Beşiktaş’a transfer olacağı belirtilen futbolcu ile ilgili Beşiktaş kulübü açıklama yaptı. Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen İstikbal Mobilya Kayserisporlu Bernard Mensah için siyah-beyazlı kulüp açıklama yaparak oyuncunun transferi konusunda çıkan haberlerin doğru olmadığını duyurdu.
Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı; "Kayserispor Kulübü futbolcusu Bernard Mensah'ın Futbol Takımımıza transferi ile ilgimiz yoktur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”
BAŞKANDA AÇIKLAMA YAPMIŞTI
İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, oyuncuları ile ilgili açıklama yapmıştı. Mensah için bekledikleri teklifin gelmediğini dile getiren açıklamasında, "Mensah için kabul edebileceğimiz bir teklif yok. Buna Beşiktaş da dahil" ifadelerine yer vermişti.